دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 22 KB
تعداد صفحات : 44
بازدیدها : 152
برچسبها : تحلیل راهبردی هزینه مدیریت هزینه زنجیره ارزش
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلتحقیق تحلیل راهبردی هزینه پارادایم کلیدی مدیریت هزینه زنجیره عرضه ایران
آنچه امروزه در رابطه با مؤسسات تجاری، انتفاعی و حتی غیرانتفاعی، بیش از هر چیز دیگری نمود پیدا کرده، توجه به هزینه های متعدد سازمان و یا به تعبیری دقیق تر، مدیریت هزینه است. زیرا در شرایط رقابتی امروز جهانی، سازمان های مختلف جهت حفظ بقا و توان رقابتی خود باید نسبت به مقایسه هزینه های شان با رقبای بالفعل و حتی بالقوه آگاهی داشته و فعالانه در میدان رقابت در بعد هزینه وارد عمل شوند. علی رغم اینکه هر سازمانی بر اساس نگرش های سنتی و دیرینه خود، به مدیریت هزینه با هدف حفظ هزینه در پایین ترین سطح ممکن و بررسی نحوه کاهش آن می پردازد، اما به اعتقاد بسیاری از اندیشمندان مدیریت از جمله پورتر، آنچه ضامن نیل به این مقصود در کوتاه مدت (یعنی کاهش سطح هزینه ها) و بلند مدت (یعنی نیل به هزینه رقابتی) می شود، چیزی نیست مگر تحلیل راهبردی هزینه.
تحلیل راهبردی در مدیریت هزینه، گامی است فراتر از بررسی صِرف وضعیت موجود؛ بلکه فرایندی است مستمر و مؤثر برای مقایسه هزینه های درونی سازمان با سایر رقبا. به بیانی دیگر، تحلیل راهبردی هزینه، بر ارزیابی مستمر وضعیت سازمان در ارتباط با سایر رقبا تأکید دارد.
کلید واژه ها: تحلیل راهبردی هزینه/ زنجیره ارزش/ مدیریت هزینه/ صنعت خودرو/ مدیریت هزینه در زنجیره تأمین
به اعتقاد میکائیل پورتر، زنجیره ارزش، ابزاری توانمند در بازشناسی فرایندها، فعالیت ها و عملیات گوناگون سازمان ها از طریق بررسی عواملی همچون طراحی و تولید، بازاریابی، تحویل، خدمات پس از فروش و غیره بوده و ابزاری مناسب در ارائه تحلیلی راهبردی بشمار می رود.
زنجیره ارزشی در سازمان نشان دهنده مجموعه حلقه هایی از فعالیت ها و عملیاتی است که در داخل آن صورت می گیرد ...
محققان و نویسندگان مختلف، نگرش ها و تعاریف متفاوتی از زنجیره تأمین ارائه نموده اند. برخی زنجیره تأمین را در روابط میان خریدار و فروشنده محدود کرده اند؛ چنین نگرشی تنها بر عملیات خرید رده اول در یک سازمان تمرکز دارد. گروه دیگری به زنجیره تأمین دید وسیعتری داده و آن را شامل تمام سرچشمه های تأمین (پایگاه های تأمین) برای سازمان می دانند. با این تعریف، زنجیره عبارت خواهد بود از تأمین کنندگان رده اول، دوم، سوم و غیره؛ چنین نگرشی به زنجیره تأمین، تنها به تحلیل شبکه تأمین خواهد پرداخت. دید سوم، نگرش زنجیره ارزش پورتر است که در آن زنجیره تأمین شامل تمام فعالیت های مورد نیاز برای ارائه یک محصول یا خدمت به مشتری نهایی می باشد. با نگرش مذکور به زنجیره تأمین، توابع ساخت و توزیع به عنوان بخشی از جریان کالاها و خدمات به زنجیره اضافه می شود. در واقع با این دید، زنجیره تأمین شامل سه حوزه تدارک، تولید و توزیع می باشد.
بر طبق این نظریه، زنجیره تأمین در یک تعریف ساده، شامل تمام فعالیت های مورد نیاز برای ارائه یک محصول به مشتری نهایی بوده و مدیریت زنجیره تأمین در واقع، مدیریت این فعالیت ها در زنجیره تأمین می باشد.
مدیریت زنجیره تأمین، یکپارچه سازی فرایند تولید و توزیع را در دستور کار خود قرار می دهد. زنجیره تأمین S C به شبکه ای از تسهیلات و فعالیت ها اطلاق می شود که برای فراهم نمودن مواد اولیه، حرکت مواد میان تجهیزات، ساخت کالا، توزیع نهایی کالای قابل مصرف و پشتیبانی پس از فروش مورد نیاز است.
به یکپارچه سازی این فعالیت ها از طریق بهبود روابط اعضای زنجیره که برای کنترل و هدایت بهینه جریان کالا و خدمات صورت می گیرد، مدیریت زنجیره تأمین می گویند....
خرید و دانلود آنی فایل